Qué sona bé oi? doncs no és res de l'altre món, és una recepta de la Mireia Carbó que és una cuinera molt pim pam, vamos com m'agrada a mi, els seus plats es poden fer amb antelació i el dia del dinar et treus feina i no tens a tothom a la cuina intentant ajudar. A més a més vaig estrenar uns motlles de silicona de LEKUÉ que vaig comprar i són espectaculars.
INGREDIENTS
6 ous
2 carbassons maquets
100 grs de mató
100 grs de formatge de cabra (rulo)
40 grs de formatge parmesà ratllat
1 cullerada de mantega
sal i pebre
2 fulles de gelatina
SALSA
Pebrots del piquillo o escalivada
Crema de llet
Escalfeu el forn a dalt a 180 ºC.
Pelar els carbassons, tallar a troços i acabar de triturara a la thermomix triturar 2 segons al turbo. Posseu dins del got una cullerada de mantega i cuinar a 100 ºC, velocitat cullera 15 minuts. Passat aquest temps ficar a dins del got el ous, els tres formatges, la sal i el pebre i remenar velocitat 5 30 segons. Remullar la gelatina amb aigua freda durant 5 minuts i afegir a la preparació i velocitat 3 5 segons.
Ompliu els motlles amb la preparació anterior i posseu al forn durant 20 o 30 segons, quan sigui fred desmotllar-ho.
Escalfar la crema de llet i l'escalivada 5 minutos temp. 100ºC velocitat cullera i tritureu.
Per presentar possar en un plat fondo la salseta abaix i el plan al damunt, pot ser fred o calent però jo m'estimo més calentó.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario